Mission & Passion

By Mette Alleslev
Kommentarer slået fra

Missionen


Jeg ser det som min mission at udbrede så meget viden om kommunikation og mellemmenneskeligt samspil som muligt til flest mulige OG at veksle det hele til konkret ‘How to do & act’ i praksis, så det ikke er så svært. Det kræver viden, indsigt, bevidsthed og værktøjer, så jeg opfinder forklaringsmodellerne og værktøjerne, der trækker det hele ned på et praktisk jordnært handlingsorienteret plan.

Passionen

Grundtonen i SamtaleAkademiet er Styrkende Kommunikation

Jeg har sat mig for at genopfriske ‘Samtalens fornemme Kunst’ i det ganske danske land. Stærkt inspireret af mit idol, Sokrates, som vandrede rundt i Athens gader og netop brugte samtalen til at hjælpe folk til at finde ind til det, der gav mening for dem. Styrkende Kommunikation er det sprog, der skal til for at bringe ‘De bløde Værdier’ fra Tabu til Tale i virksomheder, institutioner og organisationer; der hvor mennesker mødes for ar løse en opgave i fællesskab.

ÆRLIGT TALT – fra Tabu til Tale

Mit slogan betyder, at vi taler lige ud af posen om tingene. Det bygger på min erfaringsbaserede overbevisning om, at vi kan – og SKAL, tale om stort set alt; udfordringen er så bare, hvordan vi gør det. Denne overbevisning suppleres af en anden; vi har alle en viden og erfaring, som er værdifuld for andre. Så derfor er det nødvendigt med både indsigt og konkrete værktøjer, der støtter og styrker os i rent faktisk at dele det i hverdagen.

 

© 2006-2014 Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Oxford Allé 12,2 | 2300 København S


Comments are closed.