Om SamtaleAkademiet & Kontakt

By Mette Alleslev
Kommentarer slået fra

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Oxford Allé 12,2 | 23000 København S

Cvrnr: 29858551 l Danske Bank: Reg; 3208 Konto: 466 316 9491

Velkommen i min butik

 

Man kan godt sige, at SamtaleAkademiet er et stormagasin, der handler med Styrkende Kommunikation og Vellykket menneskeligt Samvær.

Styrkende Kommunikation er viden og værktøjer til Samtale, Relationer, Personligt Lederskab og Kreative Processer. Det hele handler om samtalerne – kommunikationen i hverdagen, der jo skal være styrkende for alle parter. Jeg arbejder konkret og handlingsorienteret med fokus på ‘Hvordan GØR man det’, både når vi taler om viden, indsigt og værktøjerne til samtaleteknik styrkende relationer og personligt lederskab.

Yours truly er Sparringspertner, Inspirator og Procesmager. Man kan også godt sige, jeg er din personlige shopper, der står i døren og siger; ‘Velkommen til min butik – hvad kan jeg gøre for dig.’, så du får lige præcis det, du har brug for i den rigtige størrelse.

ÆRLIGT TALT – fra Tabu til Tale betyder såmænd bare, at vi taler lige ud af posen om tingene på den kærligste måde for på den måde glider det hele meget bedre og sjovere.

Varerne på hylderne er byggeklodser til personlig og professionel udvikling. Nogle af dem er ‘Gør det selv’ mens andre kræver, at jeg er med indover, for at du/I kommer godt i vej, med det du har købt hos SamtaleAkademiet. Varerne findes i forskellige størrelser – lige fra small til mega-large. De er i høj kvalitet og er naturligvis langtidsholdbare og fremtidssikrede. SamtaleAkademiet er indrettet i forskellige afdelinger, så det er nemt at finde rundt. Kig her: SamtaleAkademiets Afdelinger

Når det handler om mellemmenneskeligt samspil og Vellykket menneskeligt Samvær befinder vi os i uforusigelighedens terræn, og det er der SamtaleAkademiet kommer ind i billedet, så hjulene snurrer lystigt for alle og den enkelte i hverdagen. Jeg arbejder lige så gerne med enkeltpersoner som med virksomheder, organisationer, foreninger og grupper. Du skal bare vide, at jeg altid har fokus på det enkelte menneske, fordi et godt effektivt dynamisk fælles fodslaw efter min overbevisning skabes i fællesskab, gensidighed og viljen til at ville det bedste med involvering af alle.

Hvis du undrer dig over, hvad en gammel herre, som Sokrates, laver i en moderne foredrags- og konsulentvirksomhed. så er det fordi, han er mit one and only idol. Han gjorde nemlig lige præcis det, i det gamle Athen, som jeg gør nu – mere end 2000 år senere.

Lidt baggrund:

Jeg er Mette Alleslev, Kreativ Iværksætter og stifter af SamtaleAkademiet og erhvervskvindenetværket BizzKvinderVIP, som er en rådgivnings- og undervisningsvirksomhed.  Jeg har arbejdet med at styrke menneskers Selvværd i mere end 30 år, så jeg kan i den grad stå inde for at kalde mig for Samtale & Relationsspecialist. Jeg er også studievært i Radio Odsherred samt KulturAktør her i Odsherred. Sammen med mine kunder er jeg Sparringspartner, Inspirator og procesmager.

Man kan sige, at jeg gav mig selv SamtaleAkademiet i 50 års fødselsdagsgave; 1. september 2006 foldede jeg mine vinger ud og sprang ud i den forunderlige proces, det er at være Kreativ Iværksætter. Efter 30 år i den pædagogiske branche med Ledelse, Relationer, Kommunikation og Pædagogik, var jeg nødt til at sprænge glasloftet og gå efter min passion; at få hvert eneste menneske, jeg møder på min vej til at finde ind til deres helt specielle fantastiskhed og give dem Styrken og redskaberne til at gå ud i verden med det. Uanset om det er i den private eller den professionelle arena.

Jeg  er en passioneret netværker og relationista, der synes at vi godt må have det sjovt og uhøjtideligt selv om vi er seriøse.

Hvad jeg ellers står for og mener, fremgår forhåbentlig af indholdet her på sitet.

Glæder mig til at møde dig


© 2006-2015 Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Oxford Allé 12,2 | 2300 København S

 

Comments are closed.