Kommentarer slået fra

LIDT OM BIZZKVINDERVIP FREMOVER

BizzKvinderVIP er fremover et forpligtende, arbejdende netværk, hvor vi lægger vægt på fortrolighed, relationer, kontinuitet samt faglig og personlig udvikling i fællesskab.

Platform for netværket BizzKvinderVIPBizzness by Heart


Netværket er et eksklusivt micro-netværk, der drives minimalistisk. Minimalistisk betyder, at netværket ikke længere markedsføres, men vokser på den seje måde via relationer og mund til mund -metoden. Det gælder nemlig ikke om at være et stort netværk men et stærkt netværk, der hjælper og styrker hinanden i hverdagen.

Optagelse  i netværket sker på anbefaling af en nuværende BizzKvindeVIP.

Der er 1 formelt netværksmøde på 3 timer om måneden, skiftevis formiddag og aften. Her vi arbejder med temaer, der over en bred kam styrker og udvikler os selv og vores virksomheder. Derudover er der uformelle netværksmøder efter behag og behov – og hvad vi ellers finder på; der er mange ideer og visioner til hvad BizzKvinderVIP kan indeholde og udvikle sig til.
Det koster 400 kr + moms pr halve år at være med i netværket.

© 2006 – 2014 Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Esterhøjvej 16 | 4550 Asnæs

 

Comments are closed.