Kommentarer slået fra

Foredrag og workshops, der styrker Innovation og Entrepreneurskab for Seminarier, skoler, institutioner

  • Samtlige temaer tager afsæt i hverdagens udfordringer i skoler og institutioner og kobler viden og værktøjer på, der virker i det pædagogiske praksisfelt.
  • Konceptet fokuserer på:
  • Samfundets krav om vækst og iværksætterkompetencer.
  • Folkeskolereformens intention om at implementere innovation og entrepreneurskab i undervisningen.
  • Den nye pædagoguddannelses fokus på koblingen mellem teori og praksis.
  • Børn og unges egen viden om sig selv samt deres naturlige kreativitet og iværksætterkompetencer.

Download PDF med Inspirationskataloget:

Foredrag & Workshops om Innovation og Entrepreneurskab seminarier skoler institutioner

 

Inklusion eller Mangfoldighedskultur?

Hvorfor gør jeg det her? Fordi jeg har et brændende ønske om at give min viden og erfaring fra 26 år i branchen videre til både studerende, lærere og pædagogerne i den fornemste branche af alle; arbejdet med Fremtidens Guld.  Tror ikke, der er et eneste hjørne, jeg ikke har været ude i både i forholdet til børnene, deres forældre og ikke mindst, de mennesker, jeg har haft æren, udfordringen og fornøjelsen af at lede i gennem alle årene.

Tror nok, jeg har drevet mange af mine medarbejdere til vanvid med mit evindelige spørgsmål: ‘Og hvilken betydning har det for børnene?’Jeg og vi  oplevede heldigvis også, at de synes, det blev nemmere og sjovere at besvare spørgsmålet along the way. Det finurlige er, at der ikke er nogle rigtige svar – det gælder ‘bare’ om a været bevidst om, hvad det er, vi gør og hvorfor i den faglige professionelle arena.

Jeg er uddannet fritidspædagog. Har arbejdet i den pædagogiske branche i 26 år som pædagog og leder med fokus på kommunikation, relationer og selvværd for alle under ’mit tag’. Valgte at blive selvstændig med SamtaleAkademiet siden 2006; viden, indsigt og værktøjer til Styrkende kommunikation og relationer, personligt lederskab og kreativitet i hverdagen.

© 2006 – 2014 Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com |

 

Comments are closed.