Kommentarer slået fra

5. februar kl 10 – 12.30: BizzKvinde-Rendevouz

Rendevouz’et er et uformelt netværksmøde uden program. Vi kan nørde over vores virksomheder i fællesskab eller under 4 øjne, som det nu falder for. Du kan komme forbi til en kop kaffe en halv times tid eller blive i hele tidsrummet.

Vi mødes i SamtaleAkademiet, Esterhøjvej 16, 4550, Asnæs.

27. februar kl. 19 – 21.30: BizzKvinderVIP går på virksomhedsbesøg hos Helsehuset Nykøbing Sj,

Ejer, partner og kraniosakralterapeut, Susanne Søndergaard Andersen, fortæller om sin virksomhed og de glæder og udfordringer, der er ved at starte og drive virksomhed, indgå i partnerskab og meget mere. Der er selvfølgelig også til til networking. Meld dig til på facebookeventen på linket ovenfor eller giv mig et kald. Husk 20 kr. til kaffe/the.

Adresse: Helsehuset Nykøbing Sj, Algade 22, 4500 Nykøbing Sj.

18. marts kl. 18.30 – 21.00: BizzKvinderVIP går på virksomhedsbesøg hos J by J Fashion

Jette Jepsen, indehaver af J by J Fashion og People by People i Asnæscenteret, Odherred, har på ganske få år formået at skabe to succesfulde tøjbutikker. Den historie er værd at lytte til og lære af. Det er oplagt, at det overordnede tema for netværksmødet handler om dresscodes, matching og personlig stil the BizzKvindeway.

2. april kl 19 – 22: BizzKvinder holder oplæg for BizzKvinder

En aften med 3 inspirerende mini-foredrag på hver en halv time. Meningen er at give noget af det, du arbejder med, så vi andre også lærer dig at kende på den måde. Det betyder nemlig, at det blive endnu nemmere for netværket at fortælle om dig og dit til vores mange forskellige relationer ♥
Hvis du vil være én af dem, der fortæller og inspirerer, så meld ind til mig på tlf. 22 32 54 43, mail: samtaleakademiet@gmail.com eller på en facebookmail.

Mødestedet kommer senere.

Maj og juni netværksmøder er på vej


Erhvervskvindenetværket BizzKvinderVIP er et netværk for kvindelige iværksættere og virksomhedsejere i Odsherred og omegn.  Vi mødes ca. en gang om måneden, for at dele og udveksle viden og erfaringer om at starte, drive og udvikle virksomhed – med fokus på de personlige udfordringer og processer som selvstændig erhvervsdrivende. Medlemmerne er både alternative behandlere, kunstnere samt de mere traditionelle fag, så der er god viden og sparring at hente.

I hverdagen netværker vi i facebook, både på BizzKvinderVIPs officielle facebookside samt i et lukket fortroligt sparringsforum.

Det koster ikke noget at være med i BizzKvinderVIP, men der kan være betaling ved enkelte arrangementer.

© 2006 – 2014 Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Esterhøjvej 16 | 4550 Asnæs

 

Comments are closed.