Kommentarer slået fra
og at følge hjertet og mærke efter, hvad der er det rigtige for dig.

Jeg er én af de kvinder, der startede egen virksomhed på grund af en passion; business by heart. Fordi jeg har mange års viden og erfaring på mit felt.  Og for at have balance mellem arbejde og privatliv.
I mange år har SamtaleAkademiet været det samme som at arbejde hjemmefra med alle de fordele og ulemper, der ligger i det. Her i 2014 har jeg fået en arbejdsstation i et  firma, der lige havde et ekstra bord med plads til mig.

Efter en periode, hvor jeg har haft det svært med at skulle hive mig selv op ved nakkehårene, er det et kæmpe boost på arbejdsglæden at gå ud ad døren og ind i et inspirerende fagligt miljø, hvor jeg ikke lige kan lave de nemme overspringshandlinger, når arbejdsenergien er lav. (Behøver vist ikke at nævne, hvad det er for overspringshandlinger, kære kvinder?)

NU er jeg i den lykkelige situation, at jeg kan vælge at gå på kontoret ude i byen eller arbejde hjemme i SamtaleAkademeiet – alt efter hvad jeg, mit firma og familien har brug for. Det er en frihed, der genererer kreativitet, fokus og glæde = succes på både den personlige og professionnelle selvværdskonto.

Pointen er, kære BizzKvinde; mærk hele tiden efter, hvad du og din virksomhed har brug for. Behovene flytter sig hele tiden og det er vigtigt at være i kontakt med dig selv for at få succes på alle planer.

© 2006 – 2014 Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Esterhøjvej 16 | 4550 Asnæs

 

Comments are closed.