Kommentarer slået fra
SamtaleAkademiets Homeproduction – handmade by Heart,
proudly presents

SNUP en Samtale®

Jeg har sat mig for at udbrede Styrkende Kommunikation & Vellykket menneskeligt Samvær til så mange mennesker som overhovedet muligt. Stor opgave at løse alene, så derfor har jeg opfundet et unikt lille samtaleværktøj, der understøtter min mission: SNUP en Samtale®”. Man kan godt sige, at det er essensen af SamtaleAkademiets passion og ekspertise inden for kommunikation, relationer og positiv personlig gennemslagskraft.

SNUP en Samtale® styrker på samme tid både samtaleteknik og din positive oplevelse af dig selv. Den er virkelig beregnet til at kunne snuppes uden anden anvisning, end nogle simple ‘Spilleregler for en styrkende samtale’ samt en enkel brugsanvisning.

Et sæt SNUP en Samtale® indeholder 16 kort med 16 forskellige mini-interviews, der sætter fokus på dine styrker og potentialer, en brugsanvisning samt Spillereglerne for Samtaleteknikken.

Begge udgaver koster 200 kr. + forsendelse og leveres i en klar plastæske

Ideen og begrebet SNUP en Samtale® er varemærkebeskyttet i Patent – og Varemærkestyrelsen, således at alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.

SNUP en Samtale® fås også i en version, der styrker og udvikler til vidensdeling og erfaringsudveksling; både i en udgave til erhvervsnetværk og iværksættere, samt en udgave til personalemøder og jobtræning.

Hvad er SNUP en Samtale®?

 • SNUP en Samtale® er udviklet for at genoplive og udbrede Samtalens fornemme Kunst i form af den ligeværdige samtale med fokus på styrker, potentialer og løsninger.
 • Et simpelt og effektivt værktøj til at styrke og udvikle samtaleteknik.
 • SNUP en Samtale® er et redskab til at blive klogere på sig selv og sine stærke sider.
 • Er en styrkende samtale med en række åbne spørgsmål, der giver mulighed for at sætte ord på sine styrker, ønsker og mål, så de kan blive til virkelighed.
 • Nogle enkle ”Spilleregler” for, hvordan en god samtalepartner agerer.

Sådan gør I:

Kortene bredes ud på bordet. Man vælger selv sit Samtalekort, ud fra princippet om, at man får det spørgsmål man har mest brug for at reflektere over lige nu. Man rækker samtalepartneren sit kort uden selv at se det. samtalepartneren følger ’Spillereglerne’ på bagsiden. Herefter bytter man roller og bruger det kort, den anden har trukket.

SNUP en Samtale® kan fx bruges:

 • I parforholdet og familien, så hverdagens samtaler får en ny dimension.
 • På arbejdspladser for at understøtte og udvikle Styrkende Kommunikation og samspil på kryds og tværs i organisationen.
 • Som træning og vedligeholdelse af åben, anerkendende kommunikation i servicevirksomheder, som banker, forretninger, skoler og institutioner.
 • I socialpsykiatrien; væresteder samt bostøtte/borger
 • En utraditionel bæredygtig reklame for en virksomhed.*
 • På cafeer og mødesteder, hvor mennesker mødes og taler sammen.
 • På hospitaler og i patientforeninger.
 • På skoler og uddannelsessteder.
 • I Jobcentre, hvor folk har brug for at finde eller genfinde deres Styrker.

* Reklame for fx en virksomhed: Designet kan tilpasses den enkelte virksomhed med logo, slogan og farveidentitet. Spørgsmålene kan målrettes virksomhedens interesser og målgrupper. Dog med det krav, at det egentlige formål med SNUP en Samtale® overholdes.

SNUP en Samtale® findes i 2 forskellige udgaver: den originale med en lille folder på forsiden, der gemmer på mini-interviewet, samt en lamineret udgave med spørgsmålene på bagsiden. Begge udgaver indeholder de samme mini-interviews og spilleregler.

De 16 forskellige spørgsmål på kortene er målrettet generel trivsel og udvikling for unge og voksne. Samtalekortene kan bestilles med spørgsmål til en specifik målgruppe; fx patientforeninger og virksomheder.

Her er originaludgaven med den lille folder på forsiden. jeg kalder den for ‘den lille nuttede’

Den laminerede udgave har jeg udviklet for nyligt, efter en bestilling fra socialpsykiatrien; de laminerede er lidt mere holdbare til professionelt brug og kan gøres rene med forsigtighed:

SNUP en Samtale® kan også leveres i forskellige farver, hvis der skal lidt kulør på tilværelsen:

For yderligere information og bestilling: Ring på 22 32 54 43 eller skriv til: samtaleakademiet@gmail.com

© Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Esterhøjvej 16 | 4550 Asnæs

 

 

Comments are closed.