Kommentarer slået fra

Man kan godt sige, at SamtaleAkademiet er et stormagasin, der handler med Styrkende Kommunikation og Vellykket menneskeligt Samvær.

Styrkende Kommunikation er viden og værktøjer til Samtale, Relationer, Personligt Lederskab og Kreative Processer. Yours truly er Sparringspertner, Inspirator og Procesmager. Man kan også godt sige, jeg er din personlige shopper, der står i døren og siger; ‘Velkommen til min butik – hvad kan jeg gøre for dig.’, så du får lige præcis det, du har brug for i den rigtige størrelse.

ÆRLIGT TALT – fra Tabu til Tale betyder såmænd bare, at vi taler lige ud af posen om tingene på den kærligste måde for på den måde glider det hele meget bedre og sjovere.

Hvis du undrer dig over, hvad en gammel herre, som Sokrates, laver i en moderne foredrags- og konsulentvirksomhed. så er det fordi, han er mit one and only idol. Han gjorde nemlig lige præcis det, i det gamle Athen, som jeg gør nu – mere end 2000 år senere.

Varerne på hylderne er byggeklodser til personlig og professionel udvikling. Nogle af dem er ‘Gør det selv’ mens andre kræver, at jeg er med indover, for at du/I kommer godt i vej, med det du har købt hos SamtaleAkademiet. Varerne findes i forskellige størrelser – lige fra small til mega-large. De er i høj kvalitet og er naturligvis langtidsholdbare og fremtidssikrede.

ALT er proces og processer er uforudsigelige

Når det handler om mellemmenneskeligt samspil og Vellykket menneskeligt Samvær befinder vi os i uforusigelighedens terræn, og det er der SamtaleAkademiet kommer ind i billedet, så hjulene snurrer lystigt for alle og den enkelte i hverdagen. Jeg arbejder lige så gerne med enkeltpersoner som med virksomheder, organisationer, foreninger og grupper. Du skal bare vide, at jeg altid har fokus på det enkelte menneske, fordi et godt effektivt dynamisk fælles fodslaw efter min overbevisning skabes i fællesskab, gensidighed og viljen til at ville det bedste.


Du får lige nogle eksempler på de forskellige størrelser:

Small:  Et foredrag, en 3 timers workshop, en enkelt Individuel Sparring, et mini-kursus i Styrkende Kommunikation, som startskud til fx temadage,udviklingsdage, workshops m.m

Medium: En heldags workshop, et foredrag med indlagt proces med deltagerne, en Individuel Sparring med efterfølgende Hot-line på mail, telefon eller chat.

Large: En Facilitering af en planlagt proces, møde eller event, en 2 dages workshop med efterfølgende Hotline på mail, telefon eller chat.

X-Large: En 2 dages workshop med efterfølgende Hotline samt en 3 timers follow- up workshop efter et aftalt tidsrumEn facilitering af en proces med inddragelse i forberedelserne, hvor SamtaleAkademiets koncepter og værktøjer stilles til rådighed efter aftale

Mega-Large: En længerevarende udviklingsproces med workshops, Hotline, follow-up workshop samt uddannelse af Nøglepersoner og hvor SamtaleAkademiets konkrete samtale- og procesværktøjer stilles til rådighed, som en del af aftalen

Alle varer; ydelser og processer – er specialdesignet til den enkelte kunde, uanset størrelsen. Hvis du ikke lige finder det, du søger, så spørg. Jeg ser det som en af mine fornemste opgave at skabe kreative løsninger.


© 2006-2014 Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Esterhøjvej 16 | 4550 AsnæsComments are closed.