Kommentarer slået fra

Foretrækker egentlig at kalde mig Kreativ Sparringspartner, Guide, Samtalepartner, Samtale & Relationsspecialist…

Når jeg så kigger på det, jeg brænder for:

  • Kognitiv træning
  • Træning og genoptræning af sociale færdigheder i socialpsykiatri
  • Viden, Indsigt, værktøjer og træning i Kommunikation og relationer
  • Viden, Indsigt, værktøjer og træning i Personligt Lederskab; Kunsten at sige Ja! til det rigtige for dig
  • Og en hel masse mere inden for de Bløde Værdier

- kan jeg jo godt se, at ordet TRÆNING går igen hele vejen…

Så du må gerne kalde mig coach, hvis det giver mere mening, end ‘Sparringspartner. Jeg er coach  i den betydning, at jeg stiller mig til rådighed for mennesker, som gerne vil  træne i disciplinerne sociale kompetencer, selvværd, intuition, identitet og relationer med samtalen som det fornemste arbejdsredskab og ligeværd i højsædet.

Jeg har ikke en coach-uddannelse, som vi ser dem i dag. Til gengæld har jeg et langt livs praktisk og teoretisk erfaring med at støtte, guide og udvikle mennesker i alle aldre med fokus på samtale, relationer og positioner. Hands on…

Coach er jo også ‘bare’ det amerikanske ord for træner, som vi har taget til os, da konceptet omkring ‘Den lærende Organisation’ og NLP-bølgen holdt sit indtog i DK i begyndelsen af 90′erne.


Træner i den gode gammeldags forstand, der sætter en ære i give viden og redskaber til mestring i situationen og for livet, uanset om det er enkeltpersoner eller grupper, jeg har med at gøre.

En træner, der i hjertet tror på, at mennesker kan have brug for vejvisning i perioder, og som synes, den fornemste opgave er at sende dem videre – godt rustet til at være Egen Autoritet og ‘hjemme i sig selv’, så vi forhåbentlig aldrig ses igen – forstået på den gode, kærlige måde….

Og en god coach, er vel også både sparringspartner og en, der har et opmærksomt lytteøre – ligesom dem vi ser i de amerikanske movies, ikk’? :-)

 

© Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Esterhøjvej 16 | 4550 Asnæs


Comments are closed.