Er ‘MInisterSekretær’ på et fantastisk frivilligt projekt, genereret af 2 borgere i social psykiatri Odsherred.

Projektgruppen har nogle skrappe deadlines, så vi i projektgruppen har lige uddelegeret en masse skrivearbejde til mig – MinisterSekretæren. Det er fint, for vi har en fælles strategi og aftale om, hvad jeg skal gøre, inden de 2 vigtige møder, vi har i næste uge. (Tak til div sociale medier, der gør at dokumenter og ideer lynhurtigt kan kastes frem og tilbage)

Projektet har været på tegnebrættet i ca. 3 måneder – på den fede Go slow – vi hviler i processen-måde. Det, jeg arbejder med nu, er guides til praksisfeltet.

Og så er det lige det går op for mig, at når det bliver brugt, er vi i gang og det hele skal stå sin prøve IRL; Fra Tanke til Handling – fra Drøm til Virkelighed. Been there, done that many times.  Alligevel er denne gang helt speciel, fordi jeg egentlig ‘bare’ er Generator for at realisere en ide, der (for en gangs skyld) ikke er min, men hvor jeg kan bidrage med alle mine talenter i en 3-enighed, jeg vist aldrig har oplevet før…Tror, det handler om ‘Right time – right place – right persons’.


Siger ikke så meget mere lige nu. Andet end, at der er en skøn, kreativ kvinde fra den sociale netværksgruppe, jeg faciliterer, der arbejder på et logo til projektet.Jeg siger dig – det hele er smukt og fantatsisk – og så matcher projektet i øvrigt socialministerens nylige udmeldinger i forhold til psykiatrien i DK

  1. Tina siger:

    Kære Mette,

    Hvor er det dejligt – og helt specielt at læse om projektet fra en vinkel, der går ‘ude fra og ind’. Tak for delingen :-)

    Kh Tina