Kommentarer slået fra

Eller: ’De 3 etiske dimensioner’ i det pædagogiske praksisfelt

  • Den Professionelle dimension
  • Den Personlige dimension
  • Den Private dimension

STORT tema – som vi sammen koger ned til noget enkelt, der er til at have med at gøre i hverdagen.

Workshoppen henvender sig primært til pædagogiske medarbejdere over en bred kam.

Det handler om ’De 3 etiske dimensioner’ i hverdagens praksisfelt, for dig som har med mennesker at gøre. Det er samme ’surdej’, uanset om du arbejder med børn eller voksne – syge eller raske eller om du er, pædagog, socialarbejder, lærer, frivillig i en forening, og så videre og så videre.

Udbydes primært som foredrag samt workshops på henholdsvis 3 timer og 1 hel dag.

Minimumspris: 3000 kr ex moms

Hvis du har brug for noget andet eller mere, så finder vi også ud af det.

Når du har med mennesker at gøre på jobbet, hviler der en særlig forpligtelse på dig til at servicere, forstå og støtte på den måde, der er brug for det – og ikke nødvendigvis på den måde, du synes er den bedste for vedkommende. Det betyder, at du skal kunne sætte dine egne tanker, følelser og behov til side – også selv om du oplever, at der er én, der ’tramper i dit jordbærbed’.

Det hjælper med Viden, Indsigt og nogle simple værktøjer, der støtter dig i at bevare din dømmekraft og sunde fornuft i dine professionelle relationer – for du skal jo også være der.

Mette Alleslev, stifter af SamtaleAkademiet, er Sparringspartner, Inspirator og facilitator samt Kommunikations & Relationsspecialist,   Hun har arbejdet med Kommunikation, Relationer, Ledelse og Pædagogik i mere end 30 år og er lige nu bl.a Netværksfacilitator og projektudvikler i social psykiatrien.

SamtaleAkademiet arbejder med Personlig og Professionel Selvudvikling i form af kurser, foredrag, workshops samt Individuel Sparring og Rådgivning.

 

 

©  Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Esterhøjvej 16 | 4550 Asnæs

 

Comments are closed.