Kommentarer slået fra

Jeg ved ikke hvordan du har det, men der er ihvertfald visse ‘hadeopgaver’, jeg har svært ved at tage mig sammen til at få løst. Ejerlederen og singlevirksomhedsejeren er som regel den, der har ‘Aben’, så uddelegeringens fornemme kunst er slet ikke en option. Vejen til målet er mangfoldig og afhænger meget af temperament og din foretrukne personlige stil. Jeg har et trick, der virker for mig, som jeg gerne vil dele med dig.

Her er det i al sin enkelhed:

Start dagen med at være god ved dig selv.

Giv dig selv 10 minutter i ro og stilhed til at blive klar på, hvordan din dag ser ud og hvad du skal og vil have gjort. Ikke i detaljer – bare i overskrifter.

Hvis der er noget, du SKAL have gjort, som du helst bare vil springe over, så ring til en god ven eller samarbejdspartner og få en snak om, hvad opgaven indebærer og hvor dejligt det er, når det er gjort. Det behøver ikke at tage mere en 5-10 minutter, og jeg er stensikker på, at du bliver inspireret til, hvordan du kan gøre. Så sent som her til morgen gjorde jeg det selv, med det resultat, at den opgave, der var blevet til et uoverstigeligt bjerg pludselig blev til ‘A piece of cake’ og blev gjort.

Det handler selvfølgelig om FOKUS. Om at det gnaver i vores Professionelle Selvværd, når vi ikke får gjort det, vi skal gøre. Om at have modet til at sige det højt, vi har det svært med og søge hjælp og støtte for at få det løst. Kommer lige til at tænke på, at Tipset  vel egentlig hører til denne her måde at være og gøre tingene på:

The MargueritruteWay, der handler om at nyde vejen – processen, til målet

Get it done – God arbejdsfornøjelse

© Alle rettigheder er forbeholdt SamtaleAkademiet.dk

Telefon: 22 32 54 43 | Mail: samtaleakademiet@gmail.com | Esterhøjvej 16 | 4550 Asnæs

 

Comments are closed.